De snelste route naar jouw rijbewijs!

Over ons

Over Rijschool-Tiel

Rijschool-Tiel werd in 1996 opgericht en verzorgt dus al meer dan twintig jaar rijopleidingen binnen Tiel. Dankzij de combinatie van persoonlijke aandacht en professionele leermethoden leiden we je op tot een verantwoordelijke en zelfverzekerde bestuurder.

Onze drive

Elke leerling is anders, daarvan zijn we ons bewust. Als rijschool met een persoonlijke aanpak hebben wij een passie voor het motiveren van iedere leerling. Of je de handelingen nu snel onder de knie krijgt, of nog wat moeite hebt met bepaalde verkeersaspecten: jouw rijinstructeur stelt de lessen zo in dat je precies de aandacht krijgt die nodig is. Zo ben je binnen de kortste keren bedreven in het verkeer en ga je vol zelfvertrouwen de weg op. Dát is onze drive.

De snelste route naar jouw rijbewijs

Omdat we verschillende pakketten aanbieden is je rijopleiding altijd volledig op maat. Losse lessen zijn ook nog extra bij te boeken indien gewenst. Omdat je kiest voor een pakket dat helemaal aansluit op jouw persoonlijke behoeften haal je bij ons snel en efficiënt je rijbewijs. Neem gerust een kijkje bij onze pakketten en check welke hiervan het beste bij je past. Voor je het weet sta je in de startblokken van jouw rij-avontuur!

Speciale rijopleidingen

Rijschool-Tiel biedt speciale rijopleidingen aan die compleet aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Met extra aandacht past de instructeur de lessen zo aan dat bijvoorbeeld ADHD of faalangst prima samengaan met autorijden. Zo ga je met een gerust hart de weg op en haal ook jij binnen no-time je rijbewijs.

Rijles volgen met ADHD

Onrust, impulsiviteit, hyperactiviteit of moeite met concentratie.. het zijn allemaal eigenschappen die het leren rijden kunnen bemoeilijken zonder de juiste aanpak. ADHD vormt voor velen een drempel om aan een rijopleiding te beginnen. Autorijden vergt veel concentratie en brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Gelukkig is onze instructeur bij uitstek gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD. Heb je ADHD en wil je graag rijlessen volgen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Rijles volgen met faalangst

Iedereen heeft wel een beetje last van de zenuwen, die eerste keer achter het stuur. Met faalangst rijden lijkt misschien wel een hele opgave. De druk om goed te presteren achter het stuur zorgt voor spanning, wat het rijden beïnvloedt. Laat dit je echter niet afremmen om te beginnen. Ook wanneer je faalangst hebt helpt Rijschool-Tiel je. Onze instructeur heeft namelijk een specialisatie in het begeleiden van mensen met (extreme) faalangst. Hijstelt je op je gemak en begeleidt je geduldig op jouw tempo. Neem contact met ons op om jouw rijopleiding te bespreken.

Contact

Heb je vragen over onze pakketten of wil je graag een proefles aanvragen? Wij helpen je graag met informatie of advies. Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Of bel ons voor extra snel antwoord op je vraag.

  * verplicht

  Ervaringen met Rijschool Tiel

  Ik heb mijn rijbewijs nu ongeveer twee weken geleden gehaald. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik hem zou halen. Erg klantvriendelijke rijschool je wordt goed begeleidt.

  Evelien den Dekker

  Mijn rij instructeur heeft me goed begeleid. Hij was geduldig vooral, omdat ik ook examenvrees had! Ik ben blij dat ik hier heb mogen lessen. Ze hebben een vaste auto wat ook prettig is.

  Marjolein de Vries

  Met deze instructeur kan je lachen, maar is wel serieus bezig met jou. Hij was altijd vastberaden zijn leerlingen iets te leren en ze niet zomaar laten te rijden. Hier leerde je ook echt rijden!

  Pascal de Jong

  Waarom kiezen voor Rijschool-Tiel?

  Kun jij niet wachten om je rijbewijs te halen in Tiel? De lessen van Rijschool-Tiel laten je veilig en vertrouwd de weg op gaan.

  • Eén vaste instructeur voor al je lessen
  • Rijschool met meer dan 20 jaar ervaring
  • Spoedcursus mogelijk
  • Ook met ADHD of faalangst je rijbewijs halen
  • Pakketten incl. examen al vanaf € 1105.-
  Array

  Neem contact met ons op

  Samen bekijken we de mogelijkheden voor het pakket dat het beste bij jou past!

   * verplicht