De snelste route naar jouw rijbewijs!

Rijles

Rijschool Tiel is er voor iedereen die rijles wil volgen. Of je nu net 18 jaar bent geworden, het halen van je rijbewijs hebt uitgesteld óf je rijvaardigheid een opfrisser wilt geven, met de rijlessen van Rijschool Tiel ga je binnen de kortste keren met zelfvertrouwen de weg op. Onze ervaren instructeurs leren je alles wat je moet weten over de auto, het verkeer, gevaarlijke situaties en veel meer.

 • Volg een losse praktijkles of kies voor een van onze rijles pakketten
 • Proefles ook mogelijk
 • Zeer hoog slagingspercentage
 • Volg rijles in de ochtend, middag of avond
 • Rijbewijs binnen 10 dagen halen? Volg onze spoedcursus
 • Rijles volgen met ADHD en faalangst ook mogelijk

Wil je meer weten over rijles bij Rijschool Tiel of je direct inschrijven? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Rijles bij Rijschool Tiel

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om voor het eerst achter het stuur te kruipen, maar wees gerust: al onze instructeurs hebben jarenlange ervaring én zijn gediplomeerd. Door onze flexibele tijden is het mogelijk om van 07.00 uur ’s ochtends tot maar liefst 22.00 uur ’s avonds rijles te volgen. Zo is er altijd wel een moment dat jou goed uitkomt. Een rijles bij Rijschool Tiel duurt altijd één uur. Wil je een keer een proefles volgen of heb je nog vragen? Stuur ons dan een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Rijles op maat

Wist je dat je bij Rijschool Tiel zelfs rijles op maat kunt volgen? Naast de standaard rijlespakketten bieden we losse rijlessen aan, zodat je altijd het aantal lessen kunt volgen dat je wilt of nodig hebt. Wil je liever 1,5 uur lessen in plaats van 1 uur? Neem dan even contact met ons op en we kijken graag wat er mogelijk is! Ook voor leerlingen met ADHD en faalangst hebben we speciale rijlessen. Onze instructeurs nemen de tijd om je op je gemak te stellen en alles rustig uit te leggen. Bij Rijschool Tiel zorgen we ervoor dat je binnen de kortste keren zelfstandig en vol zelfvertrouwen de weg op gaat!

Rijles pakketten

Om een goed overzicht van de kosten te krijgen, hebben we een aantal pakketten met rijlessen samengesteld. De een leert nou eenmaal sneller autorijden dan de ander en daarom bieden we de volgende pakketten aan:

 • Pakket 1: 15 rijlessen voor € 1.180,-
 • Pakket 2: 20 rijlessen voor € 1.480,-
 • Pakket 3: 30 rijlessen voor € 2.080,-
 • Pakket 4: 40 rijlessen voor € 2.680,-

Ieder pakket is uit te breiden met losse rijlessen, dus je zit niet vast aan het aantal lessen binnen het pakket.

Spoed rijlessen volgen

Wil je in een korte tijd zoveel mogelijk rijlessen volgen of heb je met spoed je rijbewijs nodig? Volg dan de spoedcursus rijbewijs halen bij Rijschool Tiel. In slechts 10 dagen stomen we je helemaal klaar voor je theorie- en praktijkexamen.
Het is een zeer intensieve cursus, maar het slagingspercentage ligt dan ook zeer hoog! Het aantal rijlessen dat een cursist nodig heeft tijdens de spoedcursus is gemiddeld ook een stuk lager het aantal lessen in een regulier traject.

Wil je meer weten over onze spoedcursus of je direct inschrijven? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over rijles

We krijgen vaak dezelfde vragen over onze rijlessen en daarom hebben we hier de meestgestelde vragen op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 513 837 14 of een mail te sturen naar info@rijschool-tiel.nl. We beantwoorden je vraag graag.

Is er een wachtlijst voor rijles?

Nee hoor! Bij Rijschool Tiel kun je altijd terecht voor rijles. We zijn erg flexibel en daarom is er vrijwel altijd een plekje vrij.

Is het mogelijk om in de avond rijles te volgen?

Jazeker, we geven tot maar liefst 22.00 uur ’s avonds nog rijlessen. Zo hoef je geen aanpassingen te doen aan je eigen agenda en vinden we altijd wel een gaatje in die van ons.

Ik wil graag in het weekend rijles volgen, kan dat?

Ja, bij Rijles Tiel geven we ook op zaterdagen rijles. Houdt er wel rekening mee dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in rijlessen op zaterdag, dus de planning kan soms vol zijn. Wees er dus op tijd bij!

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Hoeveel rijlessen je nodig hebt is van tevoren niet in te schatten. Iedereen leert autorijden op zijn of haar eigen tempo. Na een aantal lessen kunnen we een inschatting doen, maar dit biedt geen zekerheid. Heb je meer lessen nodig dan er in je pakket zitten? Dan boek je gewoon een paar losse lessen erbij.

Na hoeveel rijlessen mag ik examen doen?

Wanneer je er klaar voor bent om praktijkexamen te doen is niet afhankelijk van het aantal rijlessen dat je hebt gevolgd, maar wel aan je niveau, kennis en inschattingsvermogen. Zodra jij én je instructeur denken dat je er klaar voor bent, mag je praktijkexamen doen.

Vanaf welke leeftijd mag ik rijles volgen?

Vanaf 16 jaar oud mag je het theorie-examen afleggen en vanaf 16,5 kun je starten met rijlessen. Zodra je 17 jaar oud bent mag je praktijkexamen doen. Geslaagd? Dan mag je tot je 18e samen met een coach rijden. Vanaf je 18e ben je een zelfstandige bestuurder.

Neem contact op met Rijschool Tiel

Voor meer informatie over het volgen van rijlessen in Tiel en omgeving neem je contact op met Rijschool Tiel. Onze medewerkers vertellen je alles wat je wilt weten. Wil je je direct inschrijven en zo snel mogelijk beginnen met je eerste rijles? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons of het contactformulier. We hopen je snel klaar te mogen stomen voor veel veilige kilometers!

  * verplicht